تبلیغات
وبلاگ شخصی نگین رضاپور - رژیم غذایی مناسب گروه خونی
 

رژیم غذایی مناسب گروه خونی

نوشته شده توسط :نگین رضاپور
سه شنبه 14 آذر 1391-08:26 ق.ظ

در بعضی از کتاب‌ها، رژیم‌های غذایی خاصی برای هر گروه خونی توصیه
کرده‌اند.بدن اشخاص با گروه خونی A پروتئین‌های حیوانی مانند گوشت گاو،
گوسفند و مانند آنها را کمتر جذب می‌کنند در صورتی که اگر این اشخاص از
پروتئین‌های گیاهی مانند عدس، لوبیا، سویا و ماش استفاده نمایند، بهتر
می‌توانند آنها را گوارش کنند. افرادی که گروه خونی A دارند اگر از لبنیات
زیادی استفاده نمایند ترشحات سینوس‌هایشان افزایش پیدا می کند و دچار
مشکلات دستگاه تنفسی می‌شوند. پروتئین‌های حیوانی برای اشخاص با گروه خونی O
مفیدتر می باشد. شخصی که چاق است و گروه خونی‌اش O است با استفاده از
پروتئین‌ها خیلی سریع‌تر از افرادی با گروه‌های خونی دیگر وزن کم می نماید.
بعضی از متخصصان توصیه می‌کنند نوع رژیم غذایی‌تان را با توجه به گروه
خونی خود انتخاب نمایید و یا حداقل هر ماه یک هفته مطابق با این رژیم
غذایی، تغذیه نمایید. خوردن برخی از غذاها باعث بروز اختلالات فکری، روانی و
عصبی و روحی در صاحبان گروه‌های خونی مختلف می گردد.

رژیم غذایی برای  گروه‌های خونی

یک مقاله تحقیقی به‌وسیله ND، Peter D’Adamo انجام گرفته است که در آن بیان
می‌کند؛ افراد بهتر است براساس نوع گروه خونی‌شان رژیم غذایی‌خود را
انتخاب نمایند.


گروه خونی A

این اشخاص بهتر است از میوه‌ها و سبزی‌ها استفاده نمایند. این افراد
نسبت به بقیه گروه‌های خونی از سیستم ایمنی حساس‌تری برخوردار هستند و
نباید زیاد از فرآورده‌های لبنی، چربی و گوشت مصرف نمایند. این افراد در
خطر بالا برای ابتلا به بیماری قلبی، دیابت و سرطان می باشند.

گروه خونی B

این اشخاص باید از یک رژیم غذایی متعادل استفاده نمایند که در آن
میوه‌ها و سبزی‌ها، غلات‌، ماهی، فرآورده‌های لبنی و گوشت وجود داشته باشد
اما از گوشت مرغ پرهیز نمایند. این افراد شانس غلبه بر انواع بیماری‌های
روزمره مانند بیماری قلبی و سرطان را دارا می باشند.

گروه خونی AB

توصیه می‌شود از یک رژیم غذایی گیاهی استفاده نمایند و تنها در موارد
نادر مقداری ماهی و گوشت (نه گوشت مرغ) و فرآورده‌های لبنی مصرف نمایند.

گروه خونیO

این اشخاص بهتر است از یک نوع رژیم غذایی با پروتئین بالا از قبیل گوشت،
کربوهیدرات پایین و غنی از میوه‌ها و سبزیجات را استفاده نمایند. این
افراد باید جوانه گندم، فرآورده‌های کامل گندم و ذرت را محدود نمایند و از
فرآورده‌های لبنی و بیشتر آجیل‌ها دوری کنند. افراد با گروه خونی O معمولا
به کم‌کاری تیروئید، خون رقیق‌تر با مقاومت بیشتر به لخته شدن و زخم معده
به دلیل اسید معده بالا مبتلا می شوند.





درباره وبلاگ:



آرشیو:


طبقه بندی:


آخرین پستها:


پیوندها:


پیوندهای روزانه:


نویسندگان:


ابر برچسبها:


آمار وبلاگ:







The Theme Being Used Is MihanBlog Created By ThemeBox