تبلیغات
وبلاگ شخصی نگین رضاپور - خوردن سبزی و میوه تشنگی روزه‌داران را کمتر می‌کند
 

خوردن سبزی و میوه تشنگی روزه‌داران را کمتر می‌کند

نوشته شده توسط :نگین رضاپور
شنبه 11 آذر 1391-08:35 ق.ظ

ک کارشناس و متخصص تغذیه گفت: خوردن مواد غذایی پرفیبر
از جمله سبزیجات و میوه‌ها هنگام سحر باعث می‌شود ، روزه‌داران در طول روز
کمتر احساس تشنگی کنند.

دکتر علی حسینی نسب در گفتگو با مهر با بیان این که این
عمل باعث رقیق شدن شیره معده و در نتیجه نفخ و اختلال در هضم می‌شود به
روزه‌داران توصیه کرد تا میوه و سبزیجات به دلیل داشتن املاح و فیبر زیاد
در هنگام سحر مصرف کنند تا تشنگی بر آنان غلبه نکند.خوردن سبزی و میوه تشنگی روزه‌داران را کمتر می‌کند


وی تاکید کرد: همچنین مصرف میوه‌ها و سبزیجات باعث
جلوگیری از افزایش ناگهانی قند خون و ترشح انسولین بالای بعد از آن می‌شود و
قند موجود در میوه‌ها در بدن دیرتر از قندهای ساده جذب می‌شود و فرد دیرتر
احساس گرسنگی خواهد کرد.

این کارشناس تغذیه تصریح کرد: روزه‌داران سعی کنند مواد
غذایی سرخ شده، پرچرب و شیرین و ادویه‌جات در سحری مصرف نکنند چون تشنگی
را در طول روز افزایش می‌دهد.

حسینی‌نسب با اشاره به این که ساعات روزه در ماه رمضان
امسال حدود 16 تا 17 ساعت طول می‌کشد، گفت: مهم‌ترین اصل در این زمان حفظ
آب بدن روزه‌داران است و افراد باید به منظور کاهش دردها و فشار معده
افطاری را با یک غذای سبک آغاز کنند.

وی حفظ آرامش و آهسته غذا خوردن به منظور آمادگی بدن
بعد از چندین ساعت استراحت را یک اصل و ضرورت مهم برای روزه‌داران خواند و
گفت: غذا باید به درستی جویده و به آرامی بلعیده شود.

وی اظهار کرد: بهترین حالت برای روزه‌داران این است که
با صرف یک وعده غذای سبک هنگام افطار می‌توانند حداقل 2 ساعت بعد کمی بیشتر
غذا بخورند.

این کارشناس تغذیه خوردن غذاهای پروتئینی به همراه برنج و میوه و سبزی را در موقع سحر به روزه‌داران توصیه کرد.





درباره وبلاگ:



آرشیو:


طبقه بندی:


آخرین پستها:


پیوندها:


پیوندهای روزانه:


نویسندگان:


ابر برچسبها:


آمار وبلاگ:







The Theme Being Used Is MihanBlog Created By ThemeBox