تبلیغات
وبلاگ شخصی نگین رضاپور - خواص روغن ذرت
 

خواص روغن ذرت

نوشته شده توسط :نگین رضاپور
شنبه 11 آذر 1391-09:29 ق.ظ

 

بعد از گندم، بیشترین محصول کشاورزی جهان  ذرت می باشد.

ذرت تقریبا حاوی 4/5  درصد روغن می باشد  که حدود 85 درصد این روغن در جوانه آن قرار دارد.

جوانه ذرت جدا شده به وسیله فرآیند آسیاب خشک، دارای 25 تا 30 درصد
روغن، و جوانه جدا شده به وسیله آسیاب مرطوب، حاوی 45 تا 50 درصد روغن می
باشد.

روغن ذرت بوی ملایمی دارد و دارای ارزش غذایی زیادی می باشد.روغن جوانه
ذرت منبع غنی از امگا 3) که یک اسید چرب ضروری است) می باشد، علاوه بر آن
دارای ماده ‌ای است که با خوردن روغن آن، میزان جذب کلسترول بیش از 25 درصد
کاهش می دهد و در نتیجه، بیماری ‌های قلبی که تا حد زیادی مربوط
به کلسترول خون هستند، را کاهش می دهد.


علاوه بر آن ذرت حاوی مقادیر زیادی از امگا 6 (اسید چرب اشباء) و ویتامین E می باشد.

اشخاصی که اگزما و بیماری ‌های پوستی دارند نیز می‌ توانند از این روغن
برای درمان مشکلات شان استفاده کنند. اسید های لینولئیک و آراشیدونیک موجود
در روغن ذرت در نقل و انتقال چربی ‌ها در بدن و کاهش ابتلا به بیماری‌
های پوستی از قبیل آکنه و اگزما بسیار موثر می باشند.

همچنین، روغن ذرت پایداری زیادی نسبت به اکسیداسیون دارد و از آن می‌ توان برای پختن، سرخ کردن و سالاد استفاده نمود.

رنگدانه کلروفیل عمل اکسیداسیون روغن را در مقابل نور تسریع می ‌کند،
روغن ذرت فاقد این رنگدانه است.  بنابراین مدت ماندگاری روغن ذرت ، 12 تا
24 ماه می باشد.





درباره وبلاگ:



آرشیو:


طبقه بندی:


آخرین پستها:


پیوندها:


پیوندهای روزانه:


نویسندگان:


ابر برچسبها:


آمار وبلاگ:







The Theme Being Used Is MihanBlog Created By ThemeBox